TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Az éden sárkányai. Tűnődések az emberi intelligencia evolúciójáról

: Az éden sárkányai. Tűnődések az emberi intelligencia evolúciójáról

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630747049

tartalom:

Carl Sagan (1934 New York-1996 Seattle. ) Amerikai csillagász, planetológus "A Cornell Egyetem Csillagászati és Űrtudományi Tanszékének David Duncan-professzora, valamint Bolygókutatási Intézetének igazgatója volt. Döntő szerepet játszott a Mariner, Viking (exobiológiai program) és a Voyager útjának előkészítésében, irányításában. Ezért a munkájáért megkapta a NASA "Egyedülálló Tudományos Teljesíményért" érmét; a nemzetközi asztronautikai díjat, a Prix Galabert-t.; a NASA-érmet a "Kiemelkedő társadalmi tevékenységért" (kétszer); valamint az Amerikai Asztronautikai Társaság John F. Kennedy díját. Ebben a könyvében azt vizsgálja, hogy mikor és hogyan alakult ki, hogyan működik és mi is voltaképpen az emberi intelligencia. A szerző hatalmas anyagismeret birtokában tekinti át és gondolja végig a tárgy lehetséges összefüggéseit, korántsem laikusként ugyan, mégis távolabbról és ezért merészebben, mint azok a szaktudósok, akiknek kutatásait, kísérleti eredményeit menet közben ismerteti."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!