TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Rejtjelek. Hogyan beszélnek vágyaink és törekvéseink

, : Rejtjelek. Hogyan beszélnek vágyaink és törekvéseink

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Szorobán Kiadó

Kategóriák:

Antropológia Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637882049

tartalom:

"Milyenek vagyunk valójában? Magunkat persze jól ismerjük - de biztosan tudjuk-e, hogy mi a legfontosabb nekünk az életben? Milyen a másik ember? Mit vár el barátunk, szerelmünk, üzletfelünk? Miért teszi, amit tesz? Mi van a jól látható, jól érthető törekvések mögött? Hogyan olvashatnánk ki szavaikból a valódi célokat, hiszen jól tudjuk, a szó gyakran arra való, hogy a valódi szándékok elrejtőzhessenek mögöttük... Az ember akár akarja, akár nem, a viselkedését meghatározó legfontosabb motivációk jelen vannak beszédében. Nem abban amit mond, hanem ahogy mondja. E jelek olvasását, megértését meg lehet tanulni. A könyv szerzői egy olyan módszert dolgoztak ki, amelynek segítségével bárki képessé válhat a mindennapi beszédben rejtőző jelek feltárására. E módszer nem csak a számunkra fontos személyek alaposabb megértéséhez, de saját belső késztetéseink feltárásához, megismeréséhez is eszközöket kínál. Egyik nem titkolt célja, hogy intoleráns világunkban hozzásegítsen az eltérő emberi kultúrák, az eltérő emberi törekvések megismeréséhez, s nem utolsósorban önmagunk alaposabb ismeretéhez is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!