TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Tengereken és évmilliókon át

: Tengereken és évmilliókon át

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

377 p., 1 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Van-e ifjú ember, kinek ne volna szíve vágya egy világkörüli utazás, kit ne ösztönzött volna még soha a kutatás izgalma valamilyen nagy titok felfedezésére? Mintegy száznegyven évvel ezelőtt egy angol kisdiák is szenvedélyesen gyűjtögette a bobarakat, kagylókat, s egyre ellenállhatatlanabb vágyat érzett a természet titkainak megismerésére. Ebből a kisdiákból lett később minden idők legkülönösebb felfedezője, egy új, világrengető elmélet megalapozója. Közben azonban sok-sok nehézséggel kellett megküzdenie, míg egy izgalmas kalandokban bővelkedő földkörüli úton megfejtette a természet fejlődésének titkát. Erről a természettudósról, Charles Darwinról szól Száva István regénye, melyben rendkívül színesen, érdekesen eleveníti meg Darwin ifjú éveit, a Beagle nevű vitorláson, tengereken, pusztaságokon és őserdőkben, az élő és ősvilág kutatás közben átélt izgalmas kalandjainak s tudományos felismerésének igaz történetét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!