EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
A Plútó. A lelkünkben rejtőző démon

: A Plútó. A lelkünkben rejtőző démon

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Asztrológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639343145

tartalom:

˝Az asztrológia iránt érdeklőd különleges csemege ez a könyv, hiszen teljes terjedelmében egy bolygóról szól. A szerző e princípium különböző arculataira koncentrált, amit példaszerű precizitással, felkészültséggel és kristálytiszta logikával mutat be. Elmélyült tanulmányt olvashatunk itt a Plútóról; mint a tömegsors megjelenítőjéről, az alvilág uráról, a fixációk hordozójáról és a tudattalan tartalmak képviselőjéről. A szerző rávilágít arra, hogy a Plútó az emberi lélek nagy vizsgáztatója, az ember utolsó nagy próbája, ő az angyal, aki lángoló pallossal áll kezében, amelynek tüze elégeti egóm utolsó maradványait is. Ez az ő feladata. A könyvben elgondolkodtató összefüggések bontakoznak ki az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó felfedezéséről, s ezek tükröződéséről a kollektív tudatban. Ahhoz is segítséget kapunk; hogy betekinthessünk saját lelkünk rejtett, bezárt zugaiba, egyre közelebb jutva így valódi lényünkhöz. A könyv egyaránt felkeltheti az asztrológusok és az egyéb érdeklődők figyelmét; hiszen mélyen elgondolkoztató kérdései általános, emberi létünket érintik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!