EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
A valódi asztrológia alkalmazása. Tanítások az

: A valódi asztrológia alkalmazása. Tanítások az "Asztrológus tanonc" füzetekből

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Chemix Kft.

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632124480

tartalom:

"A szerző második könyve mélységekbe menően tárgyalja A valódi asztrológia címen korábban megjelent mű tételeit. Írónk, a régi módszerek modern követe, ezúttal a gyakorlati alkalmazás világába kalauzolja az olvasót, miközben rávilágít a mesterség filozófiai hátterének alapgondolataira is. Külön említést érdemel a Temperamentum meghatározásával foglalkozó fejezet, valamint a házakról szóló sorozat. A válogatás két cikke, a Varázsvesszőnk: A kölcsönös recepciók és a Belső király az Astrological Association Journalban került először az olvasóközönség elé. A valódi asztrológia szelleméhez híven az író itt is bizonyítja különleges adottságát a bonyolultnak tűnő összefüggések közérthető és világos bemutatására. Mindezt sziporkázó szellemességgel és ragyogó stílussal jegyzi; ettől lesz a könyv éppoly szórakoztató, mint tanulságos olvasmány. A valódi asztrológia alkalmazása felbecsülhetetlen segítség tanulóknak, szakmabelieknek egyaránt. Magával ragadó élményt ígér a széleskörű olvasóközönség számára is, a tradicionális asztrológiát követők egyre szélesedő táborának pedig nélkülözhetetlen forrásul szolgál az ősi, elveszett tudás "újrafelfedezéséhez". A szerző első könyve, A valódi asztrológia 2001-ben elnyerte az asztrológiai könyveknek járó legtekintélyesebb nemzetközi kitüntetést, a SPICA-díjat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!