EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Asztrológia

: Asztrológia

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Távol áll tehát tőlünk az a szándék, hogy jelen munkánkkal az asztrológiát divatossá tegyük. Az igazi asztrológia, mint a „szférák hatóerejének a tudománya” sohasem lehet időszakoknak modern és divatos tudományává, mert örök érvényű kozmikus törvényszerűségeire az évezredek hatástalanok.
A kételkedők igazolják Schopenhauert, aki szerint minden vívmány, minden tudomány három fokon át fejlődik az emberiség közkincsévé: először mosolyognak fölötte, azután küzdenek ellene, végül természetesnek találják.
Hogy pedig a kiadásnak talán hálátlan szerepét mégis miért vállaltam? Mert bármennyire fontos tényező is a kiadó előtt az üzleti érdek, igazi szerepét – mint nemzetének kulturális napszámosa – csak akkor tölti be, ha felfogja hivatását a kultúra szempontjából. Hazánk pedig a múltban is, a nyugati kultúrközösség áldásain fejlődött naggyá, még kevésbé tagadhatja meg ezt a kultúrközösséget jelenlegi állapotában.
Szerzőnek és kiadónak közös missziója tehát, hogy a fentiek alapján benső ihlettel bocsássa az arra elhivatottak elé ezt az első, magyar nyelven megjelenő, a tudományos asztrológiáról és az azzal szorosan határos okkult irodalomnak ismereteiről szóló úttörő munkát."

leírás:

Fénymásolt példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!