EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Asztrológiai prognózis avagy a

: Asztrológiai prognózis avagy a "jövőbe látás titka"

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Sindbad Kiadó

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

172 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638606231

tartalom:

˝A "Csillagfejtés könyvé"-ből generációk tanulták az; asztrológiát, vagy csak ismerkedtek ezzel a szép tudománnyal. Ama már klasszikus remekművet mindenki csak úgy nevezte: "A BAKTAY". Most végre gyarapíthatjuk tudásunkat, gazdagíthatjuk könyvespolcunkat "A BAKTAY II"-vel. Igazán sokat és jól tanulni csak a klasszikusoktól lehet. Dr. Baktay Ervin könyvének nem ártott az idő, nem tette elavulttá. Éppen ellenkezőleg! Nemesebbé vált, akár az óbor. A prognózis módszerek ismertetése minden igényt és tudásvágyát kielégít. A mű legalább olyan jó, vagy túlzás nélkül jobb is, mint a modern nyugati szakirodalmak, illetve tankönyvek. Nélkülözhetetlen alapműnek számít tehát a gyakorló asztrológusok, a tanulók és a kíváncsi érdeklődők számára. Több mint húsz éve oktatok asztrológiát, ismerem az igényeket, a nemzetközi szakirodalmat, így tehát tapasztalataim alapján merem ajánlani minden jó szándékú érdeklődnek és gyűjtőnek ezt az értékes könyvet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!