EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Asztrológiai szerkezettan. Tektonika

, : Asztrológiai szerkezettan. Tektonika

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Sindbad Kiadó

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638593091

tartalom:

˝A Kedves Olvasó Schwickert (Sindbad) és Weiss asztrológiai tankönyv sorozatának harmadik kötetét tarthatja most a kezében. Akárcsak a korábban megjelent kötetek, ez is évtizedek óta illegális forgalomban volt egy igen silány fordításban... A Tektonika azt folytatja, amit a szerzők a Szintézis kötetben elkezdtek. A horoszkóp egységes értelmezését elősegítő szabályokkal. ismertetik meg az Olvasót számos példa segítségével. A Szintézis és a Tektonika arra tanítja meg az asztrológiával komolyan foglalkozó, a horoszkóp kifejtését magas szinten elsajátítani szándékozó Olvasót, hogy a horoszkóp egyes elemei nem értelmezhetők külön-külön, egymástól elszigetelten, hanem minden egyes kérdésünkre mindig az egész horoszkóp adja meg a választ. Schwickert és Weiss műveit - melyek alapvetően Morin tanításaira épülnek, de figyelembe veszik a XX. század első félének új asztrológiai eredményeit is - minden asztrológusnak ismernie kellene.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!