EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Az asztrológia járatlan útjain

: Az asztrológia járatlan útjain

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Presztízs Kiadó

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

437 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637968121

tartalom:

"Az asztrológia több ezer éves ősi tudomány. Ezt az igen terjedelmes időszakot figyelembe véve mondhatjuk, hogy szinte "napjainkig" a tudományos eszköztárát, módszereit, megállapításait tekintve semmiben nem maradt el a kor többi tudományától. A megtorpanás a reneszánsz végén jelentkező tudományos forradalmak idején következett be. Az asztrológia ekkor vesztette el kapcsolatát a természettudományokkal és sodródott az érdeklődés perifériájára. E háromszáz éves lemaradást kell mielőbb bepótolni, hogy elfoglalhassa helyét a természettudományok rendszerében. A kedves olvasó ebben a műben azokkal a gondolatokkal találkozhat, amelyek ennek a tudományos adósságnak a törlesztését sürgetik, rámutatva azokra a legfontosabb szemléletbeli változtatásokra, melyek elengedhetetlenül szükségesek a fejlődés szempontjából. A szerző jelen művét azzal a nem titkolt reménnyel bocsátja útjára, hogy minél több érdeklődő eljut a kíváncsiságnak arra a fokára, amely az olvasót az asztrológia cselekvő művelőjévé avatja. A létezés minden területén találhatók olyan kérdések, amelyek asztrológiai módszerekkel is kutathatók. Ebben a kérdéskörben az ismeretszerzésnek olyan bőséges tárházával találkozunk, amely a hobbiszintű elfoglaltságtól kezdve a hivatásszerűen végzett kutatásig biztosít lehetőségeket. Ma már a természettudományoknak nagyon kis területe az, ahol nem a világszínvonalú műszerek, a tudományos infrastruktúra határozza meg a kutatás lehetőségeit. Az asztrológiában a vizsgáló kérdések száma szinte korlátlan és mindössze egy személyi számítógép, de szükség esetén egy jó zsebszámológép is elegendő az adatok feldolgozásához."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!