EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Humanisztikus asztrológia. Az emberi psziché új térképe

: Humanisztikus asztrológia. Az emberi psziché új térképe

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Asztrológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639569399

tartalom:

"Rákos Péter nagy sikerű könyvét most megújult formában adjuk olvasóink kezébe. A ma már tankönyvként keresett kötet a humanisztikus asztrológia alapjait foglalja rendszerbe, pszichológiai megközelítésű, determinizmuson túlmutató szemlélete gazdagítja a hazai asztrológiai irodalmat. A mű nemzetközi összehasonlításban is kimagasló jelentőségű: elsőként ad részletes ismertetést e korszerű irányzat horoszkópértelmezési technikájáról. Kreatív, logikus, könnyen elsajátítható módszert kínál, amely a legalapvetőbb asztrológiai elveknek szerez Újra érvényt. A szerző az ismertetett humanisztikus tételeket a legszigorúbb gyakorlati próbának veti alá: a példahoroszkóp részletes kifejtése - akár egy matematikai tétel bizonyítása - pontról pontra nyomon követhetően vezet egy eseményekben gazdag élet sorsfordulóihoz és egy sokoldalú személyiség legrejtettebb mozgatórugóihoz. Mert e könyv, egyedülálló módon, élő klasszikust választ elemzése tárgyául: Szepes Máriát, aki nemcsak idézett művei által, hanem személyes reflexióival is igazolni tudta a humanisztikus ábrafejtés univerzális érvényességét. Rákos Péter író, asztrológus, a hazai Humanisztikus Asztrológia Iskola alapítója. Az Ősi tudományok korszerű megközelítésének témakörében eddig- megjelent munkái: az Égi jelek, az Érzelmes asztrológia, a Titkos név könyve, a Gyermekasztrológia, valamint a Jegyek és játszmák."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!