EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Tibeti asztrológia

: Tibeti asztrológia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Noran Könyvkiadó

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

297 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639048615

tartalom:

˝A tibeti buddhista tudományok egyike az asztrológia. Szoros összefüggésben állónak tekintik a tibeti orvostudománnyal, amennyiben az egészség asztrológiai vonatkozásait még a mai hivatalos kínai kommunista rendszer is elismeri. Ez abban is megnyilvánul, hogy a lhásza-i központi klinikán egy asztrológus csoport is rendelkezésére áll a gyógyulni vágyó betegeknek. Meglepőnek tűnhet ez a tény, azonban ha figyelembe vesszük azt, hogy Tibetben az európai orvosi gyakorlattól I jelentősen eltérő rendszer van érvényben, ez a rendszer megkívánja az emberi szervezetnek a makrokozmoszban való helyzetének vizsgálatát is. Európában ma talán szokatlan lenne ez a jelenség, azonban a töretlenül létező tradíciók természetessé teszik a dolgok ilyenkénti összefüggését. A mai gyógyításban is meghatározzák az egyes orvosi beavatkozásokra legmegfelelőbb időpontokat és ezzel együtt a legkevésbé megfelelőket is. Noha külön tudománnyal van dolgunk, mely igen bonyolult, nem mehetünk el mellette anélkül, hogy figyelembe vennénk, ha megpróbáljuk a világról meglevő ismereteinket a lehetőségekhez képest megérteni, magyarázni és ezáltal életünket könnyebbé és boldogabbá tenni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!