EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Új karma. Egy gondolat hullámhosszán

: Új karma. Egy gondolat hullámhosszán

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Variant-Média Reklám és Kiadói Kft.

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632127056

tartalom:

˝Az eddig közismert 12 állatövi jegybe, a Skorpió és a Nyilas közé beékelődő Kígyótartó átrendeződésre kényszerítette a többi állatövi jegyet. A Kígyótartó pontosan november 30-tól december 17-ig tart. Legrosszabbul a Skorpió járt, mert csak hét napja maradt. A Mérleg most nem sokat teketóriázott: gyorsan be­csúszott a Skorpió helyére. A Szűz is egy kicsit megbotlott, de vigasztalásképp megszerezte magának a Mérleg helyét. Csakhogy a Nyilas sem hagyta magát, elcsent egy kis helyet a Baktól. A Bak is észnél volt, a Vízöntőtől kivette a maga részét. A Hal átúszott a Kosba. A Kos meg nekifutott a Bikának és győzött május közepéig. A Bika felbőszült és elvette az Ikrek helyét. Az Ikrek sem hagyták magukat, ők pedig a Rákot menesztették odébb. A Rák az ollójával kimetszett magának az Oroszlánból egy jókora darabot. Az Oroszlán bizony felordított és fájdalmában a Szüzet "erőszakolta" meg szeptember 15-ig. A Szűz úgy gondolta mindezek után, hogy a legnagyobb szelet neki jár a "tortából". Megkapta!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!