SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
A gördülés tudománya. Vezetéstechnika

: A gördülés tudománya. Vezetéstechnika

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Realsystem Kiadó

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638738006

tartalom:

"Már jó néhány éve foglalkozom trénerként, vezetéstechnikai képzésekkel. Ez idő alatt jöttem rá, hogy az autóvezetők tudása milyen hiányos, sőt, olykor kifejezetten felszínesnek mondható: Ezt a kijelentésemet arra a tapasztalatomra alapozom, amit azzal a közel 4 500 emberrel szereztem, kiknek képzésével személyesen foglalkoztam az elmúlt években. Egy napon arra gondoltam, hogy szükség lenne egy olyan képzési rendszerre, amely a tudást helyezi előtérbe és végre valódi vezetési kultúrát csempészne a hazai utakra. Ezt a tapasztalati- és tudásanyagot foglaltam össze a "A gördülés tudománya" című könyvemben. A rendszer lényege az a látásmód, ahogyan a közlekedés világát és az abban részt vevők reakcióit szemléli. Olyan dolgokra világít rá, melyek szem előtt tartásával tudatosan, a megfelelő cselekménysor végrehajtásával tudjuk elkerülni a rázós, veszélyes helyzeteket és sokkal kevésbé kell a szerencsénkre hagyatkoznunk. Az esetek túlnyomó részében a balesetek az emberi mulasztásokra vezethetők vissza. A figyelmetlenség, a helytelen helyzetfelismerés, a nem megfelelő viselkedés vagy a tudás hiánya vezet oda; ahol néha már a szerencse sem ment meg minket. Ha tudjuk, mit kell figyelnünk és mit kell tennünk, az azt jelenti, hogy időt nyerünk a legkritikusabb pillanatban. Ezt a keletkező vészhelyzet megoldására fordíthatjuk. Tehát, amit ez a könyv kínál, nem más, mint néhány tizedmásodperc. Jövőnk szempontjából talán a legértékesebb tizedmásodpercek. A mai rohanó világunkban meglehetősen "trendi" dolog időt venni. Ráadásul ez mindig segítségünkre van, ha szükségünk van rá. Az összefoglalt tudásanyag azért csodálatos, mert 17 éves kortól bárki elsajátíthatja ezt a szemléletmódot néhány óra ráfordítással, és máris hasznosíthatja a gyakorlatban. Amennyiben ezt a széles tömegek számára is elérhetővé tesszük, valóra válhat az olykor már utópisztikusnak látszó álom, a kisebb mértékű stresszel járó közlekedés és a kevesebb baleset. Hiszen boldogok, kiegyensúlyozottak akarunk lenni az idő alatt is, míg autónkban ülünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!