SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
A kocsi története

: A kocsi története

Kiadás:

h. n., 1968

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Autó-motor Művelődéstörténet Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

302 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A kocsi az emberi civilizációnak nemcsak jelképes, hanem a szó elsődleges értelmében is "hordozója" volt sok évszázadon keresztül. Ezt a nagy utat, az előrehaladás legérdekesebb, sokszor mulatságos vagy szomorú állomásait, útjelző köveknek számító újításait villantja fel ez a könyv. Nyomon követi a kocsi történetét régészeti, technikai, művelődéstörténeti és művészeti szemszögből, az időszámításunk előtti IV. évezredtől kezdve a XX. század elejéig, amikor is a kocsi történeti szerepe már lezáródott, s helyét elfoglalta a gép. A szöveg e komplex áttekintő módszere, valamint a gazdag, régészeti leleteken és korabeli művészi ábrázolásokon alapuló illusztrációs anyag egyidejűleg tanulságos ismeretekkel és tartalmas szórakozással ajándékozza meg az olvasót.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!