SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
A közúti közlekedés kézikönyve II. kötet

: A közúti közlekedés kézikönyve II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

775 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631030210

tartalom:

"A közúti közlekedés a népgazdaság egyik legfontosabb ága. Üzeme, fejlesztése nagymértékben kihat az egész gazdasági életre. A közúti közlekedés az elmúlt két évtizedben döntő változáson és fejlődésen ment keresztül. Égetően szükségessé vált a városi és városok közötti tömegközlekedés fejlesztése, korszerűsítése, valamint az áruszállítás rendszerének kidolgozása. A közúti közlekedés nagyon sok területe új, nincsenek hagyományai viszont nagy eszközállományt és fejlesztési költségeket igényel a pálya és a hozzá tartozó közúti üzem fenntartása és üzemeltetése, ezért elengedhetetlenül szükséges - a gazdaságos üzem kialakítása szempontjából - a fejlesztéssel foglalkozó szakemberek elméleti segítése a sok irányú problémák megoldásában. Ehhez nyújt segítséget ez a könyv. A közúti közlekedés kézikönyve 2. kötete a közúti személy- és áruszállítással, a közúti üzem üzemeltetésével és fenntartásával, annak gazdasági kihatásaival, a városi közúti közlekedéssel és a közlekedésnek az ezredfordulóig várható fejlődésével foglalkozik."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!