SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
A mótorkerékpár

: A mótorkerékpár

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Népszava Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Népszava Műszaki Könyvei

Terjedelem:

97 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Előszó a második kiadáshoz A "Könnyű és nehéz mótorkerékpár" című 2. kötet, amely a mótorkerékpár nagy átalakulási korszaka után jelent meg, már régebben elfogyott és akkor célszerűnek mutatkozott az anyagot két csoportban feldolgozni. Bár a könnyű és nehéz mótorkerékpár szerkezeti megoldásában, főleg a váznál stb. van eltérés, de azt hiszem, mégis sikerült az anyagot közös nevezőre hozni és az egészet egy kötetben közreadni. A könyv szerkesztésében a kérdés és felelet népszerű formáját tartottuk meg, mert a gyakorlatban tényleg a kérdésék kerülnek elő, amelyre választ kell adni, de mert a szerkezeti leírást ily kérdésekbe szorítani nehezen lehet, azt az újítást vezettük be, hogy a kezelési kérdés és felelet közé iktattak a szerkezeti ábrákat a hozzátartozó leírással. Úgy gondoltuk, hogy ezzel sikerült a két rendszer előnyeit összefoglalni és ezzel a kezdőknek, de a haladottabbak részére is az anyagot népszerűen hozzáférhetővé tenni. A könyv utolsó fejezetében néhány egyszerű, de fontos számítást ismertetünk azokkal a táblázatokkal, amelyek az ilyen számításokat lényegesen leegyszerűsítik. (A szerző)

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!