SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
A motorkerékpár története

: A motorkerékpár története

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Varga és Társa Bt.

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630431939

tartalom:

"A motorkerékpár alig több mint 100 éves múltra tekint vissza. E történelmi léptékkel mérve rövid idő ellenére rendkívül gazdag az eseménytár, amelynek átfogó elemzésére, ismertetésére jó néhány vastag kötetre lenne szükség. A téma hazai irodalma meglehetősen szegényes, s mindössze e hiány csökkentésére vállalkozik ez a munka. Ötévi anyaggyűjtés eredményét tartja kezében az olvasó, a motorkerékpár kialakulásának, használható közlekedési eszközzé válásának leírását. Az illusztrációk kizárólag korabeli - ennek megfelelően fekete-fehér - fényképek, hiszen igazán megbízható kiindulási pontot csak azok jelenthetnek. Sok érdeklődőnek régi ismerőse lehet a szerző, Ocskay Zoltán, aki eddig csak szakcikkekkel jelentkezett az Autó-Motor és az Autó-Motor Veterán hasábjain, s aki maga is a veteránmotor-gyűjtők népes táborába tartozik 1976 óta, számos oldtimer-program résztvevőjeként és szervezőjeként."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!