SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Feltöltött dieselmotorok

: Feltöltött dieselmotorok

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

307 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A feltöltés a dieselmotorok teljesítménynövelésének egyik leghatásosabb eszköze. A korszerű nagy és közepes méretű, a jármű, illetve a helyhez kötött gépek hajtó dieselmotorjait ma már az egész világon ellátják mechanikus vagy turbótöltővel. A feltöltés természetesen sok új problémát, egymásnak gyakran ellentmondó igényt támaszt: a nyomás és hőmérséklet növelése fokozza a teljesítményt, de különleges anyagokat, bonyolultabb motorkonstrukciót kíván. Tervezőknek, fejlesztőknek és a témával az üzemben foglalkozó mérnököknek, technikusoknak ad hasznos útmutatásokat dr. Brodszky Dezső műegyetemi professzor könyve. Egységes szemléletével szakavatottan értékeli a szerző a folyóiratokban és különféle kiadványokban megjelent ismertetéseket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!