SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Felületvédelem lakkozással és festéssel

Felületvédelem lakkozással és festéssel

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1955

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor Bútor Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝A lakkok, festékek készítése és a díszítő vagy védő festés több évtizedes múltra tekint vissza. A bevonóanyagokkal és a kivitelezéssel hosszú időn át ugyanaz a néhány művész vagy mester foglalkozott. Az egyéni festékkészítésből mintegy 100 évvel ezelőtt alakult ki az ipar, és a mázolók ezentúl állandóan aránylag kevés fajtájú, gyakorlatilag jól bevált festéktípussal dolgoztak. A két iparág fejlődése átmenetileg különvált, és a felhasználót kizárólag az érdekelte, hogy mindig azonos, megszokott minőségű anyagokhoz jusson. Később azután az általános ipari fejlődés ismét közelebb hozta egymáshoz a gyártás és a felhasználás területeinek érdeklődését. A festékfelhasználás szinte korlátlanul kiterjedt. Ma már alig akad olyan iparág, ahol nem festik a gyártó berendezést vagy az ipari termékeket...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!