SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Így gondozd a Fiatodat. Fiat 500, Fiat (Zastawa 750) 600, Fiat 850, Fiat 1300, Fiat 1500, Fiat 124, Zsiguli, Fiat (P. Fiat) 125, Fiat 2300

: Így gondozd a Fiatodat. Fiat 500, Fiat (Zastawa 750) 600, Fiat 850, Fiat 1300, Fiat 1500, Fiat 124, Zsiguli, Fiat (P. Fiat) 125, Fiat 2300

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Így gondozd ...

Terjedelem:

400 p., 4 mell.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Ezeket a szakkönyveket a sorozat összeállítói deklaráltan a hétköznapi férfiembernek szánták, aki bőrszandálban, hálós atléta trikóban, Symphonia cigarettával a szája sarkában, szabadidejében autót mosott és -szerelt a lakótelep parkolójában. A Szabó László által írt "Így gondozd a FIATODAT!" az elmúlt évtizedek alatt mit sem veszített hasznosságából. A Zsiguli és "nagypolszki" tulajdonosok több, mint 30 éve profitálnak belőle, manapság pedig mi, veteránosok, FIAT-osok forgathatjuk haszonnal."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!