SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Járműben és pályán

: Járműben és pályán

Kiadás:

Győr, 1988

Kiadó:

Széchenyi István Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola

Kategóriák:

Autó-motor Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

92 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Sokszor halljuk, főleg gyermekekről, hogy nem bírják az autózást, rosszul lesznek utazás közben, émelygést, hányingert éreznek. Ennek oka lehet az, hogy lejtőben lefelé a kanyarokban a vezető következetesen hagyta felgyorsulni a kocsit, nem fékezett, mert tudja, hogy kanyarban ez nem helyes. Viszont a kanyarok közötti rövid egyenesekben lassított, hogy ne ívben kelljen csökkentenie a sebességet. Ennek következtében a lejtős kanyarban gyorsuló járműben az oldalirányú gyorsulás állandó növekedésben volt, az utasok szervezetében nem természetes, akaratuktól független és fokozódó mozgások mentek végbe. Ezeket a kellemetlen rosszulléteket kiváltó hatásokat úgy lehet megelőzni, ha ívekben lehetőleg állandó sebességgel vezetünk, kerülve a gyorsulást vagy lassulást.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!