SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Kenőanyagok kézikönyve

: Kenőanyagok kézikönyve

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Autó-motor Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

120 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A több éve folyó gépkezelő-oktatás során felvetődött a hallgatók részéről egy olyan igény, hogy az egyes gépek kezelését ismertető tankönyveken túl, egy részletes segédlet foglalja össze mindazt, amit a gépek, de különösen a motorok kenéséről tudni kell. A mű ezt az igényt kívánja kielégíteni, amikor a tankányvformától eltérően, röviden - a teljesség igénye nélkül - feldolgozza a legszükségesebb tudnivalókat. A kenőanyagok szerepét és magának, a kenésnek a fontosságát aligha szükséges részletesen taglalni. A kenés funkciója rövid így definiálható: az egymáson elmozduló fémes felületek között keletkező súrlódás és ebből következően a súrlódási veszteség csökkentése; a keletkezett súrlódási hő elvezetése; tisztítás. Könyvünk az egyes hazai kenőanyagféleségek ismertetésekor e három fő funkció szempontjából vizsgálja a jellemző tulajdonságokat és ezek alapján ad konkrét kenési útmutatást néhány használatos gépre. Tekintettel arra, hogy a kötetet gyakorlati segédletnek szántuk gépkezelők részére, az elméleti rész csak az alapvető ismeretekre tér ki röviden, a főhangsúlyt a gyakorlatban is hasznosítható táblázatokra helyeztük.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!