SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Porlasztók

: Porlasztók

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

416 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631009122

tartalom:

A könyv átfogó összefoglalás a porlasztás témaköréből. A szerző mind elvi, mind gyakorlati szeme fontos műveletet, elsősorban a gyakorlatban dolgozó mérnök igényeit tartva előtt.
A szerző ismerteti a porlasztási művelet hatásosságát, a folyadéksugár-bomlás alapelveit. Összefoglalást ad a különböző porlasztótípusokról, tárgyalja a folyadéknyomásos, pneumatikus, mechanikus, hanghullámos, elektrosztatikus, elektromágnese porlasztók működési elvét, felépítését, jelenleg legjobb típusaikat. Ismerteti a porlasztók konstruktív kialakításának gyakorlati szempontjait, vizsgálja az áramlási feltételeket és a porlasztást befolyásoló tényezőket. Fontos része a könyvnek a porlasztási teljesítmény és a porlasztási energiaszükséglet meghatározása. Összefoglalást kap az olvasó a porlasztott sugár tömegeloszlásának és cseppméret-eloszlásának mérési módszereiről.
A szerző elsősorban a vegyiparban, élelmiszeriparban, építőanyagiparban, textiliparban dolgozó vegyész-, vegyipari gépész-, gépészmérnököknek kíván segítséget nyújtani a porlasztási műveletek megismeréséhez, fejlesztéséhez, a porlasztótípusok számításához, tervezéséhez, kialakításához, kiválasztásához. A könyv _jól használható a felsőfokú képzés területén is.
 

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!