SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Vaz-2106 típusú személygépkocsi kezelési és karbantartási utasítás

Vaz-2106 típusú személygépkocsi kezelési és karbantartási utasítás

Kiadás:

Moszkva,

Kiadó:

Avtoexport

Kategóriák:

Autó-motor Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A VAZ-2106 típusú személygépkocsi ötszemélyes, kényelmes, gyors, kis hengerűrtartalmú gépkocsi, mely - a járműkerekektől feltört földutakat kivéve - bármilyen úton üzemeltethető. A motor korszerű felépítése jó minőségű kenőanyagok alkalmazása mellett megbízható indítást biztosít 25 C-ig anélkül, hogy előmelegítő eszközöket kellene alkalmazni. A kétkörös fékrendszer, a hátsó fékek rendszerébe beépített nyomásszabályozó, mely meggátolja a gépkocsi kifarolását fékezésnél a fékpofák és a féktárcsák, illetve a fékdobok közötti hézagok automatikus utánállítása megfelel a korszerű személygépkocsi szerkezetével szemben támasztott biztonságtechnikai követelményeknek. A gépkocsi lágy felfüggesztése, az utastér korszerű kialakítása és a motor halk járása kellemes utazást biztosít és jelentős mértékben csökkenti a gépkocsi vezetőjének kifáradását. A gépkocsi kiváló üzemeltetési tulajdonságai, a megbízhatóság, a hosszú élettartam és a karbantartás minimális munkaigényessége nagy mértékben függ a kezdési és karbantartási szabályok betartásától.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!