FÖLDRAJZ / Ázsia kategória termékei
A KI a mindennapi életben

: A KI a mindennapi életben

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

Lunarimpex Kiadó

Kategóriák:

Ázsia Pszichológia Sport

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mesterek és harci művészetek

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638573996

tartalom:

˝A szerző tízdanos aikidómester , a legendás Morihei Uyeshiba legjobb tanitvány a tudat és a test összehangolásán alapuló aikidó megalapítója, a Nemzetközi Ki szövetség elnöke. A könyv első részében részletesen, számos könnyen elsajátítható gyakorlati példával elmagyarázza a belső energia - japánul ki, kínaiul chi - működési elveit. Ezekkel a példák érzékelteti szellemünk erejét, segítségükkel az olvasó megtanulhatja szellemi energiáinak irányítását. A második részben konkrét gyakorlati példákon tanulmányozhatjuk a ki működési elveit a mindennapos életben. A szerző azt kívánja, hogy ne csak az élenjárók sajátíthassák el a ki teljes értelmét, hanem, azok is, akik fizikai vagy szellemi természetű problémákkal küszködnek, illetve akik még nem ismerték fel, teljesen saját erejüket és lehetőségeiket. A szerző azt is kivánja, hogy azok, akik megismerték, véssék jól a szívükbe a ki alapelveit és segítsék környezetüket egy fényesebb, boldogabb út megismerésében.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!