FÖLDRAJZ / Ázsia kategória termékei
A Mount Everest átrepülése

: A Mount Everest átrepülése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1935

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Ázsia Fotózás, fotóalbum Repülés Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Földrajzi Társaság Könyvtára

Terjedelem:

262 p., 19 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Azok a kollégáim, akikkel együtt dolgoztam a Mount Everest átrepülését előkészítő bizottságban, engem bíztak meg, hogy az expedíció legfontosabb eredményeit röviden, a szakkifejezések lehető kerülésével foglaljam össze. Mindenekelőtt ki akarom emelni, hogy az expedíciót nem azért szerveztük, hogy ezzel bátor és szívós kitartást igénylő tettekre adjunk alkalmat, hogy rekordot döntögessünk, vagy hogy valamit, mindenkit megelőzve, legelőször vigyünk véghez. Kétségtelen, hogy mindezek szép dolgok s az expedíció véghez is vitt ilyesféléket, de - csak mellékesen. Az expedíció igazi célja komoly tudományos kutatás volt, mégpedig annak a bebizonyítása, hogy a repülőgép és a fotografálógép együttesen alkalmasak más módon teljességgel megközelíthetetlen célok elérésére, másképpen egyáltalán felderíthetetlen ismeretek megszerzésére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!