FÖLDRAJZ / Ázsia kategória termékei
Első utam Ázsiába

: Első utam Ázsiába

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1925

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Ázsia Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világjárók. Utazások és kalandok

Terjedelem:

138 p., 9 t. 1 térk.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Benső örömmel tölt el, hogy első útirajzomat átnyujthatom az ifjúságnak. Útleírásom olyan utazást beszél el, amelyet még egyetemi éveim előtt tettem meg.
Az iskolában egyetlen tantárgy sem bilincselt le akkora erővel, mint a földrajz. Feszült érdeklődéssel követtem a tanítást és boldogan rajzolgattam meg odahaza sorjában az országok térképét, amelyekkel éppen foglalkoztunk. E mellett valósággal faltam a kezembe kerülő útleírásokat, elsősorban Stanleyt és Livingstonet.
Tizenötéves voltam, amikor Nordenskiöld hazatért a Vega hajóval Európa és Ázsia körülhajózásából. Ez volt a leghatalmasabb ösztönzés, egyenesen sorsdöntő az életemben.
Öt évvel később elkövetkezett a vágyva-vágyott alkalom. Nem a sarkvidék, amelyről Nordenskiöld hazatérése óta annyit álmodoztam - Ázsia! De sokkal nagyobb volt a csábítás, hogysem leküzdhessem. Elszalasztott alkalmak nem térnek vissza! Meg kell ragadni a kínálkozó pillanatot. Máskülönben megbánja az ember ingadozását és évekig hiába várja az újabb alkalmat...

leírás:

Hátsó borítója foltos.

Állapot:

közepes

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!