FÖLDRAJZ / Balaton kategória termékei
Vallomások a Balatonról

: Vallomások a Balatonról

Illusztrátor:

Kiadás:

Pécs, 1969

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Balaton

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Változó színeivel, tájaival, arcaival szinte az egész ország élménye már a Balaton. Lehet-e új vonásokra, új távlatokra lelni a sokféle szépséget szelíd harmóniába ötvöző vidéken? Lírai kísérőnk Lipták Gábor, balatoni vallomásaiban éppen a megújuló-felfrissülő szemlélet lehetőségeiről szól: egyéni élményeket közvetít, ritka érdekességek, megnézni, megőrizni való emlékek titkaiba avatja olvasóit. Ki hinné, hogy egyészen új látványt nyit a tóra - a tihanyi patinás kilátással vetekedőt - a siófoki toronyszálló "kilátója"? Tudja-e valaki, hogy milyen romantikus története van a Kis-Balaton hajdani mocsárvilága peremén megbújó Csillag-várnak? Mit is kövessen a kíváncsi utazó, barangolva e tájon? Füred fényeit, "tömzsi hegyei karéjával"? Keszthelyre tartson-e római és longobárd emlékek nyomán, azután Hévíz kis trópusi rezervátumba, vagy a Kriptavilla sejtelmeit kutatgassa Fonyódon, apró vulkánhegyek között forgolódjon a badacsony-tapolcai tájon? Lipták Gábor minderről szakértő beavatottságával és a személyes jelenlevő meghittségével kalauzolja az olvasót, rokonszenves vezető módján.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!