SPORT ÉS PASSZIÓ / Barlangászat kategória termékei
Aggtelek és vidéke

: Aggtelek és vidéke

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Barlangászat Helytörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p., ill., kih. tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Könyvünket azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerni, bejárni egy ismeretlen hegységet és tájat, találkozni történelmi korok ősi végvárainak porladozó romjaival, de lámpást gyújtva, a magyar föld mélyének ezertitkú alvilágába sem félnek behatolni. Azoknak, akik szeretnének látni sötét sziklaboltozatok rengetege alatt tovazúgó föld alatti folyót, kik bolyongani vágynak évek milliói kőcsoda alkotásainak, a cseppkövek fantomjainak döbbent némaságában. Kik szeretik a lombos erdők koszorúzta hegyek hűs tövében futó pisztrángos kristálypatakot, akik még nem tudják, hogy ezerarcú Aggtelekünk vidéke: hazánk egyik legvadabb, legregényesebb és legismeretlenebb része. Legyen e könyv segítségül abban, hogy a természetnek azt a számtalan csodáját, melyet egy évtized munkássága számomra e táj felszínéből és alvilágából megismerni engedett, felfedezhessék mások is - sokan, többen, mindenki. S legyen segítségül abban, hogy egy ország népe ezen keresztül is még öntudatosabban ismerje és szeresse meg gyönyörű hazáját. Jósvafőn, 1957. augusztusában Jakucs László"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!