SPORT ÉS PASSZIÓ / Barlangászat kategória termékei
Muta, a barlang lánya; A földkéreg-akció

: Muta, a barlang lánya; A földkéreg-akció

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Barlangászat Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Univerzum Könyvtár

Terjedelem:

138 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Ősrégészeti pályafutása során Norbert Casteret több olyan barlangot fedezett fel, amelyekben történelem előtti sziklarajzokat talált. A legszenzációsabb felfedezése: a három agyagszobor, amelyeket a montespani barlangban talált. Ezek egyike medvét, a másik kettő oroszlánt ábrázol. Az ősember lakóhelyeinek, tűzhelyeinek átkutatása, kiásása a szerző mélyrehatóan megismerkedett a kőkorszak civilizációjával, s megfejtette annak számos rejtélyét. Minthogy életének nagy részét a föld alatt hasonló környezetben töltötte el, mint az ősember, nagy erővel tudja megjeleníteni azt a korszakot, amikor az embernek meg kellett küzdenie a hideggel, az ismeretlentől való félelemmel és a vadállatokkal. A "Muta, a barlang lánya" ennek a vad korszaknak igazi eposza. A kötetben közreadott másik regény: A föld kéreg-akció ugyancsak Norbert Casteret barlangkutatói ismeretének szintézise.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!