SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Az élet utján

: Az élet utján

Kiadás:

Budapest, 1918

Kiadó:

Nyugat (Irodalmi és Nyomdai Rt.)

Kategóriák:

Magyar irodalom Vers Nyugat nagyjai

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

97 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Szeretettel idézem azt az ifjúkort, mely kicsiny történetek ártatlan pointejeivé rendezte az ösmeretlen élet örvényes véletleneit, - a valóság hajmeresztőn oktalan logikáját. Mennyire szerettem az ilyen történetkéket, mily sokat mintáztam versbe könnyen és gyermeki örömmel! - De azokban az években még Ady nem zúgatta szavát és Babits nem tűzte uj versei csudás aranyhimét. Sok mindenre mentség és magyarázat lehet ez ; - s hogy az ember szeretve becézi gyermekkorát minden félszegségben és drága dadogásban ! Hadd idézzem fel e naiv történetek néhányát s örüljek általuk is az uj versművészet hihetetlen gyors virágozásán; - mert alig tizenöt éve íródtak és már úgy hatnak, mintha századok hamuja alól kerültek volna elő."

Állapot:

közepes

Ár:

2 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!