ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
Égforgató csodagyűrű (Jankovics Marcell illusztrációival)

: Égforgató csodagyűrű (Jankovics Marcell illusztrációival)

Illusztrátor:

Kiadás:

Somorja-Budapest, 2004

Kiadó:

MÉRY RATIO

Kategóriák:

Bibliofilia Magyar irodalom Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Méret:

43 x 32 cm

Kötésmód:

egészbőr

ISBN:

8088837650

tartalom:

"Mesét írni a legnehezebb dolog a világon. A népmeséket, melyek, úgy tűnik, minden felnövekvő nemzedéket elvarázsolnak, mesemondó-generációk adták egymásnak szájról szájra, több ezer év csiszolta nemessé. Ez a teher nyomasztja a meseíró lelkét. Aztán a meseírónak van a legkritikusabb olvasóközönsége a világon. Azt a mesét, amelyet a gyerek nem fogad be azonnal, semmilyen reklámkampány nem teheti sikeressé, írója nem reménykedhet abban, hogy megelőzte a korát, s majd egyszer mégis felfedezik. A gyerek ezer év múlva is csak olyan gyerek lesz, mint a mai. Nagy baj volna, ha nem így lenne! Igazán jó mesét csak nagyon kevesen tudtak írni. Leginkább azok, akik tudják, érzik, hogy bármennyire is "modern" világban élünk, egy bizonyos életkorban minden kislány királykisasszony, minden fiú vitéz királyfi szeretne lenni, és a fontos dolgokat ünnepélyes, varázslatos formában akarja meghallani, meghallgatni. Ahogy egy szobor elborzaszt, ha nem áll talpazaton, úgy a mese is hatástalan marad (gyermeki) énemre, ha a cselekménye a szürke mindennapokban játszódik. Ezért volt világraszóló siker annak idején az "Oz, a csodák csodája", vagy Kipling meséi - és ezért jósolok sikert ennek a mesekönyvnek is. Ez a könyv igazi varázskönyv. Tündérruhába bújt, aki írta, és egy fehér szakállú, öreg varázsló rajzolta - Neked! Forgasd, bújj a lapok közé; meglásd, elkap a varázslat, s ráébredsz arra, hogy a csepergő esőt mindig felszárítja a Nap sugara!" Jankovics Marcell

leírás:

Megjelent 50 számozott példányban. Ez a 13. sorszámú.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!