ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
Kis szvit piros dúrban

: Kis szvit piros dúrban

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Bibliofilia Erotika Görög irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl., ill.

Kötésmód:

selyem

ISBN:

9632075641

tartalom:

Hogy épül be a szerelem a versbe? Úgy, hogy elúszik mellettünk, s a költő érzékébe ötlő képekkel, gondolatokkal kíséri az élményt. Végtelen együttlét ez, amit nem szaggatnak meg írásjelek. Kétirányú, kettős játék - de a szerelem: egy. A ruhája fészek, meztelensége tűz. Ezen a hőfokon megolvad a köröm. Az emberi test kimeríthetetlen - nincs ég kezednek, nincs föld lábadnak - csepegő ég. Ruhája alatt meztelen a kedves, még meztelenebb egy szál rózsával két melle között... Kétszer is beront az emlék a szoborról - a végeérhetetlen menetelések s a nyugtalan éjszakák ajándéka: a szoborral való szeretkezés: "spermád a szobor szájába fröccsen". Egy másik versből is kisejlik a szoborral való kapcsolat képe: egy csillag születik egy kulcs örökre elvész egy ajtó becsapódik kívül maradok a szobor keze térdemre hull.

leírás:

A 800 selyemkötésben megjelent, Zerkall-Bütten vízjeles papírra nyomtatott példányból ez a 97. számú példány. Henri Matisse metszetnyomású rajzaival. Karton tokban.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

4 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!