SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Megtévesztés

: Megtévesztés

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

66 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A Les Lettres Francaises, a francia értelmiség irodalmi folyóirata hozta először nyilvánosságra 1954 februárjában Diderot e darabját. A dialógusban intim barátait és saját magát viszi színre. Hősei könnyen azonosíthatók. A megtévesztés áldozata Dorner, azaz d'Ornet kisasszony, Galicon hercegnek, II. Katalin cárnő franciaországi követének a barátnője. A nősülni készülő herceg volt kedvesétől vissza akarja szerezni apróbb ajándékait. A történet azt is példázza, hogy egy kis ügyes misztifikációval mily könnyedén lehet tudományos látszatot adni a legvadabb babonának is. A kis műhöz, annak megjelenésekor, Picasso rajzolt csodálatosan egyszerű, leheletfinom illusztrációkat, ezeket közli kötetünk is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!