ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
Színházkutatás

Színházkutatás

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Thália Színház

Kategóriák:

Bibliofilia Dedikált könyv Művelődéstörténet Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630495287

tartalom:

˝Ennek a háznak lelke van. Ez volt az a mondat, amivel legjobban ki tudtam fejezni azt az érzést, amiért felkértem a szerzőket a könyv elkészítése. Csaknem kilencven éve áll a Nagymező utcában ez a ház. Lakóház, színház, szerencsés ház. Szerencsés, mert a történelem viharai soha nem okoztak benne helyrehozhatatlan károkat. Lakóház, színház, szerencsétlen ház. Szerencsétlen, mert a politikai, gazdasági élet változásai annyi szenvedést okoztak, amit látnia kellett. Egy ház, ami tűrője, tudója élőknek, benne dolgozóknak. Ki van szolgáltatva nekünk, benne élőknek, benne dolgozóknak. Ki vagyunk szolgáltatva neki, benne élők, benne dolgozók. Sokat látott, sokat tud és bölcsen magasodik fölénk. Óv, szolgál bennünket, legyünk akár lakók, színészek, igazgatók vagy polgármesterek. Történetében nyomon követhetők a század kultúrájának, a város épülésének korszakai; sorsa lenyomat. Egy ház a sok közül, sokunknak a legfontosabb. Nagymező utca 22-24. Megyeri László igazgató˝

leírás:

Szegő György dedikációjával. Ez a 345 számú példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!