TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A biológiai gyógykezelés zsebkönyve I. Dynamikus oligoplex

: A biológiai gyógykezelés zsebkönyve I. Dynamikus oligoplex

Kiadás:

Budapest, 1934

Kiadó:

Dr. Madaus u. Co.

Kategóriák:

Biológia Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az orvostudomány fejlődése iránt érdeklődő és betegein segíteni akaró orvos előtt a therápia új útjait és lehetőségeit jelöli meg ez a kis könyv, mely mint a „Biológiai gyógykezelés zsebkönyvének” első része jelent meg.
[…]
A gyógyszereknek kurativ alkalmazásánál kizárólag reakcióspecifikus ingerelvről van szó. A biológiai therápia ingertherápia, mellyel a kórfolyamatoknál működő regulativ erőkre közvetlen hatást tudunk gyakorolni. Ingerelvről azért beszélünk, mert valamely, az állat- vagy növény- vagy ásványvilágból vett méreggel, mondhatjuk „toxinnal” a már úgyis jelenlévő kártékony „noxákat” vagy a kórokozó toxinokat közvetve, vagy közvetlenül szaporítjuk s azáltal a kórképet látszólag még súlyosabbá tesszük. […] Jelen sorok szerzője a fenti elvekből kiindulva már két évtized óta foglalkozik a biológiai gyógyszeres kezelés továbbfejlesztésével.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!