TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A bioszféra mikrobiológiája I. kötet

: A bioszféra mikrobiológiája I. kötet

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia Orvostudomány Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

694 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630543737

tartalom:

˝A bioszféra mikrobiológiájának első kötete a baktériumsejt mikroszkópos, ill. molekuláris szintű organizációját, anyagcsere-sajátosságait és földtörténeti evolúciójának haladását tárja elénk. Mindez egyúttal betekintést nyújt magának a bioszféra egészének fejlődéstörténetébe is. [...] A bioszféra mikrobiológiája alapvető kézikönyve lehet mindazoknak, akik e szakterületre közép-, ill. felsőfokon specializálódnak vagy akik a környezetvédelem, a mezőgazdaság, az ipar, a közegészségügy, a bányászat, az anyagszállítás, a korrózióvédelem, a műtárgykonzerválás, a kutatás stb. területein a mikrobák tevékenységét megérteni szándékoznak, ill. arra kényszerülnek. Hasznos forrásmunkát jelenthet azonban bárkinek, aki egyfajta mikrobiológiai lexikon vagy oktatási segédkönyv minőségében alkalmazza.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!