TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A férfi test kézikönyve

A férfi test kézikönyve

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Papp-Ker Kft.

Kategóriák:

Biológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

11 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639418617

tartalom:

"A férfi teste sok titkot rejt "tulajdonosa" számára. E könyv szándéka az, hogy segítsen a titkot eloszlatni. A kiindulópont az átlagos férfi. Az orvostudomány és nyelvezete bonyolult, s bonyolultak a férfi testének működései és működésének zavarai is. A FÉRFI TEST kézikönyv célja az, hogy ezekről széleskörű információt és gyakorlati útmutatót adjon közérthetően és tömören. A szerkesztők elénk tárták a nemzetközi statisztikai adatokat, elismert kutatók eredményeit és mindezen anyagot a gyakorló orvosok által véleményeztették. Az "átlagos" és "jellemző" szavakat gyakran használjuk a könyvben. Ezek viszonyítási pontokat jelentenek, olyan statisztikai értékeket, melyek tudományos felméréseken alapulnak. Ne szolgáljanak ezek semmiféle ítélet alapjául. Hiszen csak azt jelzik, ami nagyszámú esetben megmutatkozik és nem azt, hogy mi a legjobb vagy mi lenne a legjobb. A kiadók, kutatók és művészek, akik a FÉRFI TEST elkészítésén dolgoztak, remélik, hogy a könyv segít olvasóinak testük és életük teljesebb élvezetében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!