TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A gondolat ösvényein

: A gondolat ösvényein

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Totem Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963590021x

tartalom:

"Az 1973-ban Nobel-kitüntetett osztrák tudós számos könyve aratott nagy sikert a magyar olvasók körében, például a Salamon király gyűrűje, az Ember és kutya, a Válogatott tanulmányok stb. Jelen kötete ismét új adatokkal világítja meg az etológia tudományát. Megfigyelései segítségével újra meg újra megmutatja, hogy érdemes megismerni az emberi lény létezésvilágának azon területeit, amelyek sok más élőlénnyel közösek. Számos olyan magatartásforma van, amely sokkalta idősebb az emberi fajnál, s amelyről tudjuk, hogy mennyire általános érvényű. Ezek ma is bennünk rejtőznek, és cselekedeteinket, sőt megismerési képességünket is nagyobb mértékben szabják meg, mint hittük, vagy mint sokszor szeretnénk. Ezen a mélybenyúló talapzaton áll a nagyon törékeny és valóban emberi felépítmény, amelyért ma és holnap jobban kell aggódnunk, mint valaha. Ha ezt meg akarjuk védeni, akkor mindannyiunk számára nélkülözhetetlen az ismerete."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!