TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A környezetvédelem biológiai alapjai

A környezetvédelem biológiai alapjai

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p., 54 t.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632302761

tartalom:

˝Az utóbbi években a technika rohamos fejlődésével, a népesség növekedésével és a fokozózó urbanizációval párhuzamosan az egész világon riasztó jelenségeknek lehetünk tanúi. Majd minden ország központi problémája lett a levegő, a víz és a talajszennyeződése, a termőföldek csökkenése, a sugárveszély, a szilárd hulladékok felhalmozódása, az energiahordozók és az ásványi kincsek lelőhelyeinek kimerülése, a növény- és állatvilág pusztulása. Mindezt tetézik a fokozódó városiasodással járó problémák, mint a városi levegő szennyezettsége, az ivóvíz hiánya és annak rossz minősége, a zsúfoltság és a közlekedési gondok, a zöldfelületek területének csökkenése és az embert károsító, ún. civilizációs ártalmak. Így lett napjaink egyik legfontosabb feladata a környezetszennyezés megelőzése és szennyezés esetén a védőintézkedések megtétele.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!