TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A Novum Tudás Enciklopédiája

A Novum Tudás Enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Novum Kft.

Kategóriák:

Biológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

488 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639334324

tartalom:

"A természettudományos érdeklődés szinte vele születik minden gyermekkel, és az ilyen dolgokban való eligazodásra ma nagyobb szükség van, mint korábban bármikor. A tudás enciklopédiája segít megszerezni azokat a természettudományos alapismereteket, amelyekkel a gyermekek aztán már könnyebben kiismerik magukat a modern világban. Ez a tematikus elrendezésű és átfogó név- és tárgymutatóval ellátott enciklopédia nem egyszerűen felsorolja, hanem a háttér és az összefüggések megvilágításával elevenné teszi a tudomány és a technika "száraz" adatait, és a kíváncsi olvasót értő olvasóvá is teszi, aki önállóan tud újszerű kérdéseket megfogalmazni, bizonyítékokat és cáfolatokat szerkeszteni és új felismerésekre jutni. A szöveg elrendezése folytán bármilyen információ pillanatok alatt előkereshető. Az Enciklopédia külön kiemeli a fontos tudományos eseményeket és felfedezéseket, illusztrált életrajzot kínál a tudomány nagy alakjairól, és ismerteti munkásságuk legfontosabb eredményeit is. Minden témakört szakértő dolgozott ki, a könnyed és érthető stílus pedig minden korosztály számára élvezetes olvasmánnyá teszi ezt a könyvet. A sziporkázó tényanyaggal, káprázatos illusztrációkkal és minőségi fotókkal telezsúfolt A tudás enciklopédiája praktikus családi és iskolai lexikon, amely nagy segítséget nyújthat az iskolai tanulmányokhoz is!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!