TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A populációgenetika ABC-je

: A populációgenetika ABC-je

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Korunkban a képzett állattenyésztő, növénynemesítő, tudományos kutató és genetikus számára nélkülözhetetlen a populációgenetika ismerete. Ennek ellenére az előrehaladás e tudományágban nálunk távolról sem mondható kielégítőnek, részben a matematikai előképzettség hiányos volta miatt. E kis könyv szerzője tudatos egyszerűsítésekkel, sok-sok ábra, grafikon, táblázat segítségével igyekszik megmagyarázni a populációgenetikai ismereteket, az ezek alapján kialakult korszerű tenyésztési módszereket. A fejezetek az ABC betűit követve sorakoznak egymás után, és így adják rövid összefoglalását e tudományágnak az alapfogalmakból (sejt, gén, kromoszóma) kiindulva a szelekciós módszerek hatékonyságának valószínűségi számításáig.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!