TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A protozoológia alapjai

: A protozoológia alapjai

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

ELTE Eötvös Kiadó

Kategóriák:

Biológia Tankönyv Környezetvédelem Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

212 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634631622

tartalom:

˝Örvendetes, hogy Magyarországon végre átfogó protozoológiai tankönyv jelenhet meg, az első, amely magyar nyelven lát napvilágot. A protozoológia a biológiai tudományok egyik leggyorsabban fejlődő ága, anyagát igen bonyolult felépítésű, működésű egysejtű szervezetek alkotják. Aki még nem látott egysejtűt a mikroszkóp látómezejében, nem csodálkozott rá formagazdagságukra, a környezetükből jövő váratlan ingerekre adott meglepően ˝értelmes˝ reakciójukra, az hiányosan ismeri a világot. A szűkre szabott terjedelem ellenére a protozoológiával ismerkedő hallgatták sikeresen elsajátíthatják e könyvből az alapismereteket. A könyvben számos olyan információ szerepel, amely nem csupán a protozoológiát hallgatóknak lehet új, hanem a sejttan, genetika, ökológia iránt érdeklődőknek, továbbá hasznos segédanyag lehet a vízügy különböző területein dolgozó szakemberek számára is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!