TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A pszichiátria biológiai alapjai

A pszichiátria biológiai alapjai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630542889

tartalom:

˝A tudomány legújabb eredményei szerint az egészséges és a kóros emberi viselkedés, valamint a humán pszichés funkciók idegrendszeri folyamatokon alapulnak. A könyv az agy neuromorfológiai, neurofiziológiai és neurokémiai jellegzetességeinek alapvető celluláris és molekuláris mélységekbe hatoló legújabb ismereteit tartalmazza. Felöleli a kutatás modern kísérleti vizsgáló módszerek nyert eredményeit, összefoglalja a biológiai elméleteket. A kötetben szó esik az idegsejtek közötti párbeszéd biokémiai, fiziológiai és anatómiai alapjairól, az agyi régiókat összekötő és behálózó pályarendszerekről, a központi idegrendszer anyagcseréjéről, a modell-pszichózisokról, a kettéhasított agy pszichés vonatkozásairól, az alvás, ébrenlét és megváltozott tudatállapot pszichofiziológiai jellemzőiről.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!