TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A sejt szerkezete

, : A sejt szerkezete

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

182 p., 27 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632400771

tartalom:

"Az orvostanhallgatók biológiai alapképzésének egyik sarkalatos része a sejtbiológia oktatása. A biológiai gyakorlatok keretében éppen ezért a hallgatók mikroszkóp segítségével vizsgálják a különböző citolgiai preparátumokat, hogy megismerjék mindazokat a képleteket, amelyek további - szövettani - képzésük számára nélkülözhetetlenek. A közvetlen elektronmikroszkópos birodalommal képeken keresztül kell megismerkedni. Atlaszunkban elsősorban arra törekedtünk, hogy a különböző elektronmikroszkópos módszerekkel láthatóvá tett sejtképet mutassuk be, természetesen mindenkor a fénymikroszkópos képpel összevetve, és megtámogatva sémás ábrákkal, amelyek a képek értelmezését megkönnyítik. A könyv készítésekor magunknak éppen úgy tudnunk kellett, mint ahogy a könyvet kézbevevő olvasónak is tudnia kell, hogy ez a könyv tankönyv, és elsőrendűen az orvostanhallgatók képzését szolgálja. Ezért a benne lévő képanyag és szöveg csak azt tartalmazza, amit az orvosképzés szempontjából fontosnak tartottunk.
Mint minden atlasz használatakor, ebben az esetben is szükséges a tankönyv, ill. az előadás anyagának ismerete, és az atlasz csak segítséget nyújt ahhoz, hogy használója reális képet kapjon a szövegben leírtakról vagy elmondottakról."
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!