TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A szántóföldi és kertészeti növények kártevői. Káros és hasznos állatok

A szántóföldi és kertészeti növények kártevői. Káros és hasznos állatok

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Mezőgazda Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kertészet Növényvédelem Zoológia Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

630 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638439300

tartalom:

A szerzők és szerkesztők nem voltak irigylendő helyzetben, amikor kiválasztották azokat a fajokat, amelyek rendszeresen súlyos károsítói termesztett növényeinknek. Azokon kívül tekintettel voltak még azokra is, amelyek - feltehetően - már itt lappanganak határainkon belül és esetleg tömeges kártételükkel már a közeljövőben számolnunk kell. A csaknem 400 fajt rendszertani helyük alapján 4 törzshöz, 8 osztályhoz, 20 rendhez, 5 alrendhez, 107 családhoz és 3 családsorozathoz kötődve ismertetnek. A könyv értékét tovább növeli, hogy a kártevő fajokon felül 40 olyan fajt is bemutatnak, amelyek a károsítók parazitoidjai és predátorai. Az eddig megjelent tankönyvekben ilyen részekre nem tértek ki. Ennek a tankönyvnek a megjelenése már nagyon időszerű volt! A korábbi években használt Bognár Sándor-Huzián László: Növényvédelmi állattan c. munka második kiadása (1979) is régen elfogyott, így a Mezőgazda Kiadó nagy hiányt pótol. Meggyőződésem, hogy ezt a munkát az egyetemi hallgatókon kívül a már végzett szakemberek is jól hasznosíthatják majd. (dr. Bognár Sándor)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!