TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A takarmányozás biológiája

, : A takarmányozás biológiája

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Állattartás, állattenyésztés Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

419 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632303970

tartalom:

˝A szerzők új könyve megismertet a tápanyag-előállítás folyamataival a növényekben, felhasználásával az állati szervezetben, a takarmányok tartósításának, feldolgozásának, kezelésének biológiájával, bemutatja a takarmányféleségek értékelési módját, a takarmányozási gyakorlat biológiai hátterét. A Függelék - amely önálló stúdium - a takarmányok energetikai megítélésének rendszerével foglalkozik. Ennek kapcsán egyrészt általános biológiai-fiziológiai alapokat nyújt, másrészt számos gyakorlati takarmányozási elvet közöl. Megismertet a takarmányok energiatartalmának sorsával az állati szervezetben. A könyv fejezetei önállóak, önmagukban zártak, mégis egységes egésszé szövődnek össze abban a biológiai láncban, amely a napfénytől, a levegőtől, a víztől és a talajtól az állat táplálékáig, a takarmányig, majd az állati szervezetig tart.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!