TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A természet megfejtett titkai

A természet megfejtett titkai

Kiadás:

London, 1994

Kiadó:

Reader's Digest Kiadó

Kategóriák:

Biológia Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Reader's Digest Válogatás

Terjedelem:

432 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638475161

tartalom:

"A videokamerával, magnetofonnal, rádió adó-vevővel és egyéb modern eszközökkel felszerelt új természettudós-nemzedék felfedezéseit követően jó néhány megingathatatlannak hitt elmélet rendült meg az állatok viselkedésével kapcsolatban. Évtizedeken át tényként kezelték, hogy az állatok viselkedését lényegében ösztöneik, és a legkevésbé tudatos cselekvéseik vezérlik. A tudósok alapos megfigyelései ma már arra engednek következtetni, hogy létfontosságú kérdésekben - ilyen például az otthonépítés, a táplálékszerzés vagy a ragadozók előli menekülés - az állatok többsége valójában választásra és döntésre képes "tudatos" lény. Mi több, az állatfajok egyedei képesek egymástól tanulni, illetve egymásnak ismereteket átadni. A természet megfejtett titkai című kötetünk az állatvilággal kapcsolatos legújabb elméletek és izgalmas felfedezések figyelembevételével készült."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!