TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A természet nyomdája

: A természet nyomdája

Kiadás:

Kolozsvár-Napoca, 1978

Kiadó:

Dacia Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

186 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Németh László arra figyelmeztet, hogy "Az élettan, Harveytől Szentgyörgyiig, mindig akkor fejtett meg valamit, ha élettani jelenségeket vegyi és fizikai jelenségekre tudott visszavezetni. Ahol a fordított utat járják, a vívmányok helyett rendesen köd, vagy legjobb esetben művészet tört be a tudományba..." A genetikai kód felfedezése ezen az "egyenes úton" nyitott új korszakot a biológia történetében. E felfedezés nyomán beszélhetünk a tudományos fejlődés új szakaszáról, amelyet joggal tekinthetünk biológiai forradalomnak; nincs kizárva, hogy a molekuláris fiziológiával és genetikával beköszöntő biológiai forradalom életünket sokkal jelentősebb mértékben változtatja meg, mint akár a XIX. század ipari forradalma, akár napjaink műszaki forradalma. E könyv célja, hogy az igényesen érdeklődő nagyközönség számára színvonalasan de közérthetően, gondolatokat ébresztően bemutassa azokat a nagy horderejű felfedezéseket, amelyek a nukleáris biológia területén s különösképpen az élő szervezetben az információátvitel mechanizmusát illetően történtek.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!