TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A tudatos agy

: A tudatos agy

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

480 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632812557

tartalom:

"A tudományon belül egyetlen biológiai probléma foglalkoztatott mindenekfelett - írja a szerző könyvének előszavában -: az agy működése és viszonya a tudathoz és tudatossághoz... az agyműködés értelmezése egyike a biológia utolsó megmaradt rejtélyeinek, a ködös miszticizmus és kétes vallásos filozófiák utolsó menedéke. Az agy tanulmányozásához az anatómusok, biokémikusok, magatartáskutatók és még sok más biológiai tudományág megközelítésmódjai szükségesek... Steven Rose - Aki tehát maga is aktív, kutató tudós - egyetlen állítást vagy eredményt sem fogad el kritikátlanul. Tudós társaival sok ponton vitatkozik, s átfogó megállapításaival az olvasót is bevonja a tudomány körébe: gondolkodásra, továbbgondolásra, ítélkezésének megalapozottságára készteti. Rose könyve minden ma elérhető ismeretanyagra kitér, de nem tagadj, hogy tudásunk e területen még meglehetősen szegényes. Éppen ezért fontos, hogy következtetéseinket és feltevéseinket is a már megszerzett pontos tudós alapján fogalmazzuk meg. Ehhez segít hozzá e könyv is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!